"IK EEN KANS, ZIJ EEN KANS" - Didi Foundation
Nederlands Engels

1 Missie

Inmiddels bestaat de Didi Foundation alweer 11 jaar. We zijn erg trots op hetgeen wat we tot nu toe allemaal bereikt hebben. De levensomstandigheden waren niet best. De kinderen hadden een tekort aan medicijnen, ze sliepen met meerdere in een bed of op de koude betonnen vloer. Ze dronken grondwater waardoor ze snel ziek werden. Kortom: deze kinderen konden alle hulp hard gebruiken.


Het kindertehuis heeft in ruim 11 jaar een flinke opknapbeurt gekregen. Er is nu dag en nacht stroom, er zijn nieuwe vloeren gelegd, wc's en douches gebouwd en een wasstraat voor de kleine kinderen om hun handen te wassen. En is er nog zoveel meer aangepakt. Dit allemaal kunt u zien in onze foto albums.


Een kleuter van 4 jaar die slecht zag heeft een oogoperatie gekregen en heeft het zicht weer volledig terug!!! Medicijnen voor de kinderen met hart-, huid- en haarproblemen vul ik iedere keer maximaal aan. Er zijn nieuwe bedden met heerlijke dikke matrassen, inclusief dekens en lakens. Er is een watercooler die zorgt voor koud en gefiltreerd drinkwater. De lekkages op het dak zijn verholpen. Er staat nu ook een wasmachine, drie koelkasten en ieder kind is voorzien van drie sets schooluniformen. Al deze uniformen worden gemaakt door de plaatselijke kledingmaker. Ook zijn er nu genoeg schoenen, tassen, lunchboxen en het benodigde schoolmateriaal. Het huis is van buiten en binnen geschilderd (de kleuren zijn gekozen door de kinderen zelf) en de plaatselijke schilder heeft prachtige muurschilderingen gemaakt om de boel wat op te vrolijken.


MAAR ER KAN NOG ZOVEEL MEER GEBEUREN!


Omdat de fundering van het kindertehuis in een erg slechte staat verkeert staat sinds 2008 op de planning: een compleet nieuw kindertehuis. Daarvoor is natuurlijk heel veel geld nodig. Dit is momenteel niet beschikbaar en/of haalbaar. Totdat dit wel zo is ga ik twee keer per jaar naar het kindertehuis om samen met de zusters te bekijken wat er op dat moment het hardste nodig is. Zo worden de levensomstandigheden voor de kinderen toch iedere keer een beetje aangenamer gemaakt. En wie weet kan ik ooit deze droom verwezenlijken!Steun Didi Foundation

Uw eenmalige of periodieke donaties zijn meer dan welkom!


U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0138.8208.05

ten name van Stichting Didi Foundation o.v.v. uw (bedrijfs)naam of anoniem. Bij donaties zonder vermelding komt uw naam om privacyredenen niet in het Didi Foundation nieuws.
Laatste nieuws
Kerst 2018 in India Kerst 2018 in India

Kerstmis vieren met de kinderen in India.


>> lees verder
ik een kans zijn een kans

Didi Foundation

KvK: 17214098
Telefoon: 0031 6 3190 1489

E-mail: didifoundation@gmail.com


Over Didi Foundation Steun Didi Foundation Nieuws / Social Media Partners / goede doelen
- Didi Foundation is...
- 1 Missie
- St. Jude's
- Foto's
- Films
- Contactgegevens
- Doneren
- Word vrijwilliger
- Webshop

- Nieuws

- Nieuwsbrief
- Didi op Twitter
- Didi op Facebook
- Didi op YouTube

- ANBI
- Allegoededoelen.nl