"IK EEN KANS, ZIJ EEN KANS" - Didi Foundation
Nederlands Engels

Didi Foundation 5 jaar!We wilden graag een Didi evenement houden en cultuurpodium de Groene Engel in Oss was zo vriendelijk om de grote zaal aan te bieden op zaterdag 6 oktober 2012. In relatief korte tijd hebben we een dagvullend programma bedacht. Samen met een aantal vrijwilligers die we erg dankbaar zijn is het een onvergetelijke dag geworden! 


Aan de deur een Indiaas welkomsthapje en een overzicht van het programma. Stephanie zelf opende de middag met een speciaal ingestudeerde offerdans. Ron van Gelder heeft de presentatie die dag verzorgd en een semi professionele Indiase dansgroep heeft twee optredens gegeven. Verder waren er standjes waar Indiase sieraden en spulletjes gekocht konden worden. Er lagen sari's die je aan mocht trekken en in deze bijzonder kleurrijke kleding werd je op de foto gezet. Voor de kinderen was er genoeg te kleuren en te tekenen. En ze konden ook nog geschminckt worden maar het voornaamste doel van die dag was natuurlijk: Didi Foundation nog meer op de kaart zetten in Oss.


En dat is naar ons idee aardig gelukt. Het Brabants Dagblad heeft er aandacht aan gegeven en ook Oss het Magazine en Kliknieuws wisten Didi te vinden. Geweldig! We kijken aan naar nog meer van zulke geweldige evenementen!Terug naar nieuwsoverzicht


Steun Didi Foundation

Uw eenmalige of periodieke donaties zijn meer dan welkom!


U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0138.8208.05

ten name van Stichting Didi Foundation o.v.v. uw (bedrijfs)naam of anoniem. Bij donaties zonder vermelding komt uw naam om privacyredenen niet in het Didi Foundation nieuws.
Laatste nieuws
Kerst 2018 in India Kerst 2018 in India

Kerstmis vieren met de kinderen in India.


>> lees verder
ik een kans zijn een kans

Didi Foundation

KvK: 17214098
Telefoon: 0031 6 3190 1489

E-mail: didifoundation@gmail.com


Over Didi Foundation Steun Didi Foundation Nieuws / Social Media Partners / goede doelen
- Didi Foundation is...
- 1 Missie
- St. Jude's
- Foto's
- Films
- Contactgegevens
- Doneren
- Word vrijwilliger
- Webshop

- Nieuws

- Nieuwsbrief
- Didi op Twitter
- Didi op Facebook
- Didi op YouTube

- ANBI
- Allegoededoelen.nl