"IK EEN KANS, ZIJ EEN KANS" - Didi Foundation
Nederlands Engels

Didi Foundation te gast bij het TBL en de St. Vincentius vereniging

Het was een bijzondere dag voor de leerlingen van groep 8. Ze maken rond deze tijd een keuze naar welke middelbare school ze gaan.

Didi Foundation was te gast bij het Hooghuis Lyceum locatie west, ook wel bekend onder de naam TBL (Titus Brandsma College).

Tijdens deze uitgebreide open dag stond er een taartjeskraam. Een leerkracht had samen met haar kinderen onwijs veel taarten, muffins, cupcakes en andere lekkernijen gebakken. De opbrengst van de verkoop gaan naar het goede doel. Voor de vierde keer was Didi Foundation te gast op het TBL.  Enorm bedankt weer!!! Aankomende zomer zal deze donatie goed besteed gaan worden.


’s Avonds was Didi Foundation voor de tweede keer te gast bij de St. Vincentius vereniging uit Berghem.

Deze katholieke stichting staat klaar voor de minder bedeelden in onze samenleving. In 2010 kwamen we voor de aller eerste keer een presentatie geven. Erg spannend, maar mede door deze lieve groep mensen was het ijs al snel gebroken. Dit keer was het nog leuker om onze vooruitgangen toe te lichten. We zijn inmiddels alle drie in het kindertehuis geweest. Met zijn drieën vertelden we tijdens de presentatie enthousiast ons verhaal. We hadden voor iedereen een setje ansichtkaarten van de stichting  (deze vindt u ook in de webshop) en we hadden Indiase verkoop spullen bij ons.

Het was een hele leuke avond met heel veel lieve geïnteresseerde mensen. We danken u hartelijk voor jullie fantastische donatie. Ook deze donatie gaan we aankomende zomer goed besteden.
Terug naar nieuwsoverzicht


Steun Didi Foundation

Uw eenmalige of periodieke donaties zijn meer dan welkom!


U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0138.8208.05

ten name van Stichting Didi Foundation o.v.v. uw (bedrijfs)naam of anoniem. Bij donaties zonder vermelding komt uw naam om privacyredenen niet in het Didi Foundation nieuws.
Laatste nieuws
Kerst 2018 in India Kerst 2018 in India

Kerstmis vieren met de kinderen in India.


>> lees verder
ik een kans zijn een kans

Didi Foundation

KvK: 17214098
Telefoon: 0031 6 3190 1489

E-mail: didifoundation@gmail.com


Over Didi Foundation Steun Didi Foundation Nieuws / Social Media Partners / goede doelen
- Didi Foundation is...
- 1 Missie
- St. Jude's
- Foto's
- Films
- Contactgegevens
- Doneren
- Word vrijwilliger
- Webshop

- Nieuws

- Nieuwsbrief
- Didi op Twitter
- Didi op Facebook
- Didi op YouTube

- ANBI
- Allegoededoelen.nl