"IK EEN KANS, ZIJ EEN KANS" - Didi Foundation
Nederlands Engels

Itís like a restaurant!

Kinderen blijven kinderen, ook in Jhansi, India. De nieuwe kleuren van het kindertehuis – blauw en roze – vinden ze geweldig! ‘It’s like a restaurant’, reageren de meiden enthousiast op hun zelfgekozen kleurtjes.
Het bezoek van Stephanie afgelopen kerst aan St. Jude’s Foundling home was ook deze keer weer intensief.
Baby Rajini – waar we in de laatste nieuwsbrief over schreven – bleek het niet gehaald te hebben. Het bericht kwam onverwachts voor Stephanie en ze was er erg door geraakt. Gelukkig waren de kinderen er deze keer helemaal voor haar.
Verder was er tijdens de kerstvakantie volop tijd om met de kinderen te kleuren, spelletjes te doen, en heel veel te kletsen en te knuffelen. En de hele groep is ook nog een dagje wezen picknicken.
Soms gebeuren dingen ongepland. ‘Sommige kinderen ­liepen rond met ontstoken ogen’, vertelt Stephanie. ‘Ik ben met hen naar een arts geweest en ze hebben allemaal medicatie/druppels voor hun ogen gehad. Verder is het lesmateriaal voor 2012 nu volledig compleet, daarbij kunt u denken aan schriften, boeken, pennen, tekensets, kortom ­alles wat je nodig hebt op school. Dat geeft een goed ­gevoel, omdat we de meisjes hiermee een kans geven op een zelfstandige toekomst. En namens alle kinderen in St. Jude’s wil ik de donateurs dan ook hartelijk bedanken daarvoor’.Terug naar nieuwsoverzicht


Steun Didi Foundation

Uw eenmalige of periodieke donaties zijn meer dan welkom!


U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0138.8208.05

ten name van Stichting Didi Foundation o.v.v. uw (bedrijfs)naam of anoniem. Bij donaties zonder vermelding komt uw naam om privacyredenen niet in het Didi Foundation nieuws.
Laatste nieuws
Kerst 2018 in India Kerst 2018 in India

Kerstmis vieren met de kinderen in India.


>> lees verder
ik een kans zijn een kans

Didi Foundation

KvK: 17214098
Telefoon: 0031 6 3190 1489

E-mail: didifoundation@gmail.com


Over Didi Foundation Steun Didi Foundation Nieuws / Social Media Partners / goede doelen
- Didi Foundation is...
- 1 Missie
- St. Jude's
- Foto's
- Films
- Contactgegevens
- Doneren
- Word vrijwilliger
- Webshop

- Nieuws

- Nieuwsbrief
- Didi op Twitter
- Didi op Facebook
- Didi op YouTube

- ANBI
- Allegoededoelen.nl