"IK EEN KANS, ZIJ EEN KANS" - Didi Foundation
Nederlands Engels

Kerst 2012 in India

We hebben dit bezoek weer veel kunnen betekenen voor de 22 kinderen die aanwezig waren. De kinderen die nog een familielid hebben brengen de kerstdagen door met hun opa/tante of zelfs ouders. Het moeilijke is dat meisjes worden ondergebracht bij de nonnen omdat ouders maar voor een beperkt aantal kinderen kunnen zorgen. En dan gaan de jongetjes binnen het gezin toch voor....


Hoe onbegrijpelijk dit ook voor ons ook is, we hebben met de overgebleven kinderen een geweldige tijd gehad! Er is veel gespeeld, gekletst en een middag samen gekleurd. Groot onderhoud aan de auto en nieuwe schoolspullen (denk daarbij aan schriften, pennen, inkt en boeken) zijn gekocht. Verder een nieuwe nachtlamp, kabels die versleten waren voor de televisie en nieuwe deksels voor de watertanks. Wat verder nodig was, was een grote voorraad van medicijnen en alle toiletbenodigdheden zijn weer in veelvoud aangevuld. Ook zijn we met allen kinderen naar het park in Jhansi geweest. Hier hebben ze volop kunnen spelen, voetballen en kletsen met elkaar. Een tas vol zakjes chips en chocolade maakten deze dag compleet.


Wederom een onvergetelijke reis die we hopelijk nog jaren zullen maken. We zijn hard op weg maar er kan nog zoveel meer!


Lieve donateurs, bedankt voor al jullie geweldige donaties!
Terug naar nieuwsoverzicht


Steun Didi Foundation

Uw eenmalige of periodieke donaties zijn meer dan welkom!


U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0138.8208.05

ten name van Stichting Didi Foundation o.v.v. uw (bedrijfs)naam of anoniem. Bij donaties zonder vermelding komt uw naam om privacyredenen niet in het Didi Foundation nieuws.
Laatste nieuws
Kerst 2018 in India Kerst 2018 in India

Kerstmis vieren met de kinderen in India.


>> lees verder
ik een kans zijn een kans

Didi Foundation

KvK: 17214098
Telefoon: 0031 6 3190 1489

E-mail: didifoundation@gmail.com


Over Didi Foundation Steun Didi Foundation Nieuws / Social Media Partners / goede doelen
- Didi Foundation is...
- 1 Missie
- St. Jude's
- Foto's
- Films
- Contactgegevens
- Doneren
- Word vrijwilliger
- Webshop

- Nieuws

- Nieuwsbrief
- Didi op Twitter
- Didi op Facebook
- Didi op YouTube

- ANBI
- Allegoededoelen.nl