"IK EEN KANS, ZIJ EEN KANS" - Didi Foundation
Nederlands Engels

Marlies in India

Afgelopen zomer is bestuurslid Marlies Landman getrouwd met Taco. Zij zijn op huwelijksreis naar India gegaan. Een verrassende keuze, maar Marlies wilde heel graag zien waar ze zich al 5 jaar voor inzet. De hoogste tijd dus om een kijkje in het kindertehuis te gaan nemen.

‘Ik vond het toch best wel spannend. Ik had er al zoveel over gehoord. Ik was vooral benieuwd naar de kinderen’, vertelt Marlies. We werden opgehaald door twee nonnen van het station. Toen we aan kwamen rijden stonden alle kinderen ons op te wachten voor de ingang. Ze hadden bloemetjes en waren aan het zingen om ons welkom te heten en te feliciteren. ‘Wauw, wat was dit hartverwarmend’.
De nonnen hadden een lunch voorbereid waar we met z’n allen van gingen smullen. Normaal eten de kinderen apart. Dus dat was heel speciaal dat ze dit voor ons geregeld ­hadden. En ook voor de kinderen want zij eten normaal elke dag hetzelfde.

Meteen werd ons duidelijk wat Didi voor hen betekende. Ze praten vol liefde over Stephanie. En kunnen haar nauwelijks missen. Toen ze in de gaten kregen dat we Stephanie de week erop weer zouden zien, zijn ze ­meteen aan het schrijven en tekenen gegaan. Want ze wilden heel graag iets aan ons meegeven voor haar.

Ondertussen zijn wij met de hoofdnon op pad gegaan om een inverter aan te schaffen en een kast waar de schoolspullen in opgeborgen kunnen worden. Wanneer dan de stroom uitvalt, kunnen de kids verder studeren.

De kinderen hadden vrij van school maar ze moesten flink studeren. Twee dagen later zouden ze examens ­hebben. We konden hen dan ook niet continue storen, maar ­moesten afspraken maken wanneer we naar ze toe ­konden om met ze te kletsen of te spelen.

‘En dat kunnen ze hoor’. Ze kletsen je de oren van het hoofd en willen je alles laten zien. Zo trots zijn ze op alle dingen die ze gekregen hebben en alle veranderingen die Didi Foundation heeft aangebracht.

Aan het eind van onze volgende dag zijn we naar de ­volgende bestemming gegaan. Met een hele hoop ­indrukken om te verwerken. Eén ding is zeker: “Ik blijf me altijd inzetten voor Didi Foundation.” De kinderen met elk hun eigen verleden verdienen een betere toekomst.Terug naar nieuwsoverzicht


Steun Didi Foundation

Uw eenmalige of periodieke donaties zijn meer dan welkom!


U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0138.8208.05

ten name van Stichting Didi Foundation o.v.v. uw (bedrijfs)naam of anoniem. Bij donaties zonder vermelding komt uw naam om privacyredenen niet in het Didi Foundation nieuws.
Laatste nieuws
Kerst 2018 in India Kerst 2018 in India

Kerstmis vieren met de kinderen in India.


>> lees verder
ik een kans zijn een kans

Didi Foundation

KvK: 17214098
Telefoon: 0031 6 3190 1489

E-mail: didifoundation@gmail.com


Over Didi Foundation Steun Didi Foundation Nieuws / Social Media Partners / goede doelen
- Didi Foundation is...
- 1 Missie
- St. Jude's
- Foto's
- Films
- Contactgegevens
- Doneren
- Word vrijwilliger
- Webshop

- Nieuws

- Nieuwsbrief
- Didi op Twitter
- Didi op Facebook
- Didi op YouTube

- ANBI
- Allegoededoelen.nl