"IK EEN KANS, ZIJ EEN KANS" - Didi Foundation
Nederlands Engels

St. Jude's Foundling Home

'Daughters of the sacred heart' is al jaren een nonnenklooster dat onderdak biedt aan weeskinderen, baby's en vondelingen. Het kindergedeelte heet 'St. Jude's Foundling Home'.


De nonnen bieden op dit moment zorg en permanent onderdak voor 45 meisjes. Tot het einde van de jaren '80 werden ze nog financieel ondersteund en hadden ze officiële adoptierechten. Ze stonden aangeschreven als een goed kindertehuis. Ze hebben veel baby's en kinderen een kans gegeven op een welvarend leven, destijds in Europa. Door de teruglopende economie en hoge kosten was het niet meer mogelijk om het officiele certificaat voor adoptie te behouden. 


Af en toe worden ze nog geadopteerd door rijke Indiase gezinnen maar 95% van de kinderen wordt niet geadopteerd en zij verblijven tot hun achtiende levensjaar in het kindertehuis. Veel Indiase gezinnen beschouwen meisjes nog altijd als een sociale en financiele last. De financiele last heeft alles te maken met de bruidsschat (eigenlijk bij wet verboden maar nog steeds gebruikelijk is) die betaald moet worden. Daardoor is er weinig plek voor nieuwe kinderen, baby's die rechtstreeks na hun geboorte in het ziekenhuis worden afgestaan of gevonden worden op de vuilnisbelt.


Ik zou graag samen met u deze weeskinderen een beter leven willen geven. Door de levensomstandigheden aangenamer te maken en een goede zorg te bieden op meerdere gebieden kunnen we samen deze kinderen een betere toekomst geven.


WIE ZORGT ER VOOR JE TOEKOMST ALS JE GEEN OUDERS HEBT???Steun Didi Foundation

Uw eenmalige of periodieke donaties zijn meer dan welkom!


U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL 66 RABO 0138.8208.05

ten name van Stichting Didi Foundation o.v.v. uw (bedrijfs)naam of anoniem. Bij donaties zonder vermelding komt uw naam om privacyredenen niet in het Didi Foundation nieuws.
Laatste nieuws
Kerst 2018 in India Kerst 2018 in India

Kerstmis vieren met de kinderen in India.


>> lees verder
ik een kans zijn een kans

Didi Foundation

KvK: 17214098
Telefoon: 0031 6 3190 1489

E-mail: didifoundation@gmail.com


Over Didi Foundation Steun Didi Foundation Nieuws / Social Media Partners / goede doelen
- Didi Foundation is...
- 1 Missie
- St. Jude's
- Foto's
- Films
- Contactgegevens
- Doneren
- Word vrijwilliger
- Webshop

- Nieuws

- Nieuwsbrief
- Didi op Twitter
- Didi op Facebook
- Didi op YouTube

- ANBI
- Allegoededoelen.nl