Betalen

Je kunt je bestelling betalen via MultiSafePay, PayPal of vooraf overmaken via uw bank.

 

Minimum orderbedrag

In de webwinkel is een minimum orderbedrag van € 4,95 verplicht. Dit betekend dat je minimaal iets moet bestellen t.w.v. € 4,95 exclusief betaal & verzendkosten.

 

Verzendkosten

Alle pakketten naar zowel binnen als buitenland versturen wij met PostNL Pakketservice of DPD Pakketdienst. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en kunnen lager of hoger uitvallen. Tarieven zijn tussen €0.87 (postzegel) en tarieven aangepast aan het gewicht van uw pakket. Tot 2 kilo zijn de verzendkosten van uw brievenbuspakketje maximaal €4,15. Ik zal de juiste verzendkosten berekenen na het plaatsen van een bestelling. Of stuur mij een e-mail zodat ik de juiste verzendkosten kan berekenen.


Levertijd

Alle bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur besteld en betaald zijn, worden nog dezelfde dag verzonden. Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen).  Didi Foundation is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.
Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan 
contact op met Didi Foundation


Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer ik de producten ontvangen heb, zal ik een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten zal ik terugstorten op je opgegeven rekeningnummer.

Retouradres:
Didi Foundation
Cruijsberg 23
5384MV Heesch, Nederland

 

 

 

Steun Didi Foundation

Wilt U Doneren?
Graag! Klik hier om te doneren. Ieder kind die we kunnen helpen is er één. Samen bijdragen aan een beter bestaan is een mooi gebaar. Namasté

 

 

© 2017 - 2020 didifoundation | sitemap | rss