Het tot stand komen van de stichting .

Hoi allemaal, mijn naam is Stephanie en ben in 1981 geboren in India. Vier maanden na mijn geboorte ben ik geadopteerd naar Nederland. Sinds kleins af aan was ik nieuwsgierig naar mijn afkomst. In 1997 ben ik voor de eerste keer terug gegaan naar India. Daar waar mijn leven ooit begon. Tijdens deze rondreis had ik ook een bezoek gebracht aan het kindertehuis. Bij aankomst raakte mij de cultuurshock intens. Een totaal andere wereld. Maar tegelijkertijd sloot ik meteen het land in mijn hart. De geuren, kleuren, drukte en gelijkenissen maakten mij nieuwsgierig.

Mijn 4-daags bezoek aan het kindertehuis maakte de realiteit compleet. Met een warm ontvangst door de nonnen en een fijn verblijf bij de kinderen keerde ik terug naar Nederland. Ik had beloofd dat ik binnen 10 jaar terug zou keren. En dat gebeurde op 1 april 2007. Ik ging alleen terug naar India.  

Ik wilde nog een keer het kindertehuis bezoeken. De leefomstandigheden waren niet al te best. In mijn ogen was er na 10 jaar niets veranderd. Dát gaf voor mij de doorslag om deze kinderen structureel gaan te helpen.

Op 13 November 2007 werd mijn droom werkelijkheid.

 

"Ik een kans, zij een kans"  

Liefs, Didi Foundation

                  

 

© 2017 - 2024 Didi Foundation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel