Nieuwsbrief 27

Dag allemaal,

 

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een heel mooi moment. Wellicht heeft u in de voorafgaande nieuwsbrieven gelezen dat de Didi Foundation, Lucy uit het kindertehuis financieel heeft geholpen bij haar 4-jarige opleiding tot verpleegkundige. Lucy heeft haar hele leven in het kindertehuis gewoond en had de ambitie om door te studeren. Wij als stichting  besloten om Lucy deze kans te geven.

Ze ging in Bangalore (Zuid- India) wonen, op de campus naast haar school en het ziekenhuis waar ze haar opleiding volgde en praktijkervaring opdeed. Het waren geen makkelijke jaren voor Lucy. Tijdens de Corona lock-down periode werden alleen een bepaald aantal lessen online gegeven en was het stellen van vragen niet altijd mogelijk en bleef Lucy met veel onbeantwoorde vragen over de lesstof zitten. De mentoren hadden vanuit huis vaak een slechte internetverbinding. Tijdens de lock-down verbleef Lucy met haar 3 kamergenoten op de campus en probeerden er het beste van te maken. Ze kocht medische boeken om toch zo haar vragen beantwoord te krijgen en ze bleef gedreven.

Vorige maand kregen we dan eindelijk het goede nieuws: Het is Lucy gelukt om haar 4-jarige opleiding met hele goede cijfers af te ronden. Ze mag zich nu echt benoemen als verpleegkundige. Wat zijn wij trots op haar.

 
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Voor de Didi Foundation is dit zo bijzonder. Ons doel, om de kinderen een zelfstandige en stabiele toekomst te geven, is geslaagd! Dit allemaal dankzij u als donateur. Ieder kind uit het kindertehuis dat wil doorstuderen krijgt van Didi deze kans maar helaas heeft niet ieder kind deze ambitie. Op dit moment is er maar één van de 12 oudere kinderen in het kindertehuis die ook deze ambitie heeft. De bijna 18-jarige Archana wilt ook graag gaan doorstuderen. De Didi Foundation is nu in gesprek met het kindertehuis. Daarover leest u in de volgende nieuwsbrief meer.

Veel liefs,

Didi Foundation

© 2017 - 2024 Didi Foundation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel