Nieuwsbrief 25

Dag allemaal,

Het jaar 2021 is voorbij gevlogen. Wij hopen dat u allemaal heeft genoten van de kerstdagen. Op deze laatste dag van het jaar sturen wij u nog graag onze nieuwsbrief. Stephanie heeft veel contact met het kindertehuis gehouden via WhatsApp en videobellen. Zo bleven wij goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het kindertehuis. Dankzij het goede wederzijdse contact kijken wij terug op een heel goed jaar.

Door Corona was het voor iedereen in het kindertehuis een lastig jaar. De kinderen waren veel thuis waardoor studeren lastig was. Alle 40 schoolgaande kinderen bij de les houden was een uitdaging voor de nonnen. 

De oudere nonnen die altijd bij de kinderen verblijven zijn dit jaar naar hun eigen familie gegaan uit voorzorg. De jonge aanstaande nonnen (zij zijn in opleiding tot non) die op het terrein wonen naast het kindertehuis zijn fitter en hebben minder kans om ziek te worden. De kinderen en nonnen moesten in het begin aan elkaar wennen. Het was voor hun even zoeken naar de juiste manier van lesgeven. Gelukkig is iedereen door de strikte regels gezond gebleven.

 
 
 
 

Lucy

Onze studiebol Lucy (het oudste kind van het kindertehuis die wij financieel ondersteunen met haar studie tot verpleegkundige) heeft het derde jaar afgerond met hele goede cijfers. Het was ook voor haar een lastig jaar. De thuisstudies waren zwaar en hulp inroepen van de docenten was door de slechte internetverbinding niet of nauwelijks mogelijk. Op naar het 4de en laatste studiejaar. Wij wensen Lucy veel succes.

 
 
 
   
 
  
 
 
 
 
 
 
   
 
 

Voedselvoorraad

Met een gerust hart kunnen wij u vermelden: 

ONZE DOELEN ZIJN BEREIKT!!! 

Wij hebben dit jaar 75.600 maaltijden mogen verzorgen dankzij onze donateurs. U heeft niet alleen bijgedragen aan voedsel maar u heeft ook gezorgd voor 10.000 kg houtskool en 10.000 kg brandhout.

De nonnen mogen nog steeds bij de groothandels de inkopen doen zodat zij niet de overvolle markten hoeven te bezoeken.

 
 
 
 
 
 
 

Zolang het nog niet mogelijk is om naar India af te reizen zal de stichting zich focussen op de financiering van primaire levensbehoeften zoals: voeding, verzorging en onderwijs. Wij hopen in de nabije toekomst weer meer te kunnen betekenen voor de kinderen zodra we weer veilig het kindertehuis kunnen bezoeken.

Wij wensen u allen een goed uiteinde en een nog beter nieuwjaar toe. Blijf gezond en hopelijk blijft u in het nieuwe jaar onze nieuwsbrief lezen met veel plezier.

 
 
 
 

 
 
 
© 2017 - 2024 Didi Foundation | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel