Lucy ondersteunen wij al 3 jaar met haar 4-jarige opleiding tot verpleegkundige. Ze groeide op in het kindertehuis en had ambities om door te studeren. Didi Foundation bekostigd haar volledige studie. Ze woont nu 3 jaar intern op de campus. Samen met 3 andere kamergenoten delen ze een kamer naast de universiteit in Bangalore. Zij is een voorbeeld voor velen die laat zien dat je met doorzettingsvermogen, enthousiasme en geloof in jezelf de zware studie gaat halen. In deze tijden is het nog steeds zwaar om als 3de jaars student-verpleegkundige mee te draaien in een ziekenhuis in India waar echt van alles gebeurd. Veel zelfstudie en weinig hulplijnen van leraren omdat de universiteiten lang dicht waren door COVID-19 en de internet verbindingen vaak slecht waren. Ze blijft positief en geloven dat ze haar diploma gaat halen!

Didi Foundation blijft je ondersteunen met alle vertrouwen tot de eindstreep.

 

Veel liefs,

Didi Foundation

Stephanie, Renate en Marlies

Kent u nog een potentiële donateur? Zeg het voort want elke eenmalige- of periodieke donatie is meer dan welkom!

 

Er blijft het meeste van uw donatie over als u uw een eenmalige of periodieke donatie overmaakt op rekeningnummer: NL66RABO0138820805 t.n.v. Didi Foundation. Wilt u een Tikkie van Didi ontvangen? Bel ons of stuur een Whatsapp naar +31631901489 om het bedrag aan ons door te geven.

 

Tevens kunt u een eenmalige of periodiek bedrag doneren via Paypal of creditcard (3% wordt afgedragen aan PayPal de betaalmodule). En natuurlijk gaan al onze opbrengsten uit de webshop direct naar de stichting.

Steun Didi Foundation

Wilt U Doneren?
Graag! Klik hier om te doneren. Ieder kind die we kunnen helpen is er één. Samen bijdragen aan een beter bestaan is een mooi gebaar. Namasté

 

 

© 2017 - 2022 Didi Foundation | sitemap | rss